Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor)
Samo za registrovane korisnike
2023
Tehničko rešenje (Objavljena verzija)
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentuKljučne reči:
Crna čokolada / Coriolous versicolor / Ćuranov rep / Antioksidativni potencijal / Fenolna jedinjenja / Biološka vrednostIzvor:
2023Institucija/grupa
Institut za opštu i fizičku hemijuVunduk, J., Kozarski, M., Klaus, A., Đekić, I., Nikšić, M.,& Boca, V.. (2023). Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor). .
Vunduk J, Kozarski M, Klaus A, Đekić I, Nikšić M, Boca V. Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor). 2023;..
Vunduk, Jovana, Kozarski, Maja, Klaus, Anita, Đekić, Ilija, Nikšić, Miomir, Boca, Vesna, "Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor)" (2023).