Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor)
Само за регистроване кориснике
2023
Техничко решење (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
Crna čokolada / Coriolous versicolor / Ćuranov rep / Antioksidativni potencijal / Fenolna jedinjenja / Biološka vrednostИзвор:
2023Институција/група
Institut za opštu i fizičku hemijuVunduk, J., Kozarski, M., Klaus, A., Đekić, I., Nikšić, M.,& Boca, V.. (2023). Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor). .
Vunduk J, Kozarski M, Klaus A, Đekić I, Nikšić M, Boca V. Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor). 2023;..
Vunduk, Jovana, Kozarski, Maja, Klaus, Anita, Đekić, Ilija, Nikšić, Miomir, Boca, Vesna, "Crna čokolada obogaćena gljivom ćuranov rep (Coriolus versicolor)" (2023).