Приказ основних података о документу

dc.creatorMitić-Ćulafić, Dragana
dc.creatorPavlović, M.
dc.creatorOstojić, Sanja
dc.creatorKnežević-Vukcević, Jelena
dc.date.accessioned2023-06-01T09:29:09Z
dc.date.available2023-06-01T09:29:09Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttps://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/199
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.subjectxylitolen
dc.subjectwater activityen
dc.subjectnisinen
dc.subjectlactoferrinen
dc.subjectbiopreservativesen
dc.titleAntimicrobial effect of natural food preservatives in fresh basil-based ?Pesto? Spreadsen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage108
dc.citation.other58: 108-108
dc.citation.rankM22
dc.citation.spage108
dc.citation.volume58
dc.identifier.rcubconv_395
dc.identifier.wos000298011900237
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу