Укључи/искључи навигацију
РИОФХ - Репозиторијум Института за општу и физичку хемију
Институт за општу и физичку хемију
English
Српски
Српски (Serbia)
Српски (ћирилица)
Енглески
Српски (ћирилица)
Српски (латиница)
Пријава
Укључи/искључи навигацију
Преглед наслова
РИОФХ
Преглед наслова
РИОФХ
Преглед наслова
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Преглед наслова:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Тражи
Редослед:
растуће
опадајуће
Резултата:
5
10
20
40
60
80
100
Ажурирај
Приказ резултата 979-998 од 1171
растуће
опадајуће
5
10
20
40
60
80
100
Наслови
Tailor made synthesis of Q-TiO2 powder by using quantum dots as building blocks
[1]
Technological concepts of processing the dairy industry waste
[1]
Tehnološki koncept prerade otpadnih materija iz mlekarske industrije
[1]
Temperature and pH growth profile prediction of newly isolated bacterial strains from alkaline soils
[1]
TEMPERATURE PATTERN MEASUREMENTS IN BRIGGSRAUSCHER OSCILLATORY REACTION WITH THE STATE I TO THE STATE II TRANSITION
[1]
Termalna analiza i oksidativna stabilnost masti domaće fermentisane sušene sremske kobasice
[1]
Termalna analiza osmotski dehidriranog ribljeg mesa
[1]
Termalna stabilnost proteina surutke praćena diferencijalnom skanirajućom kalorimetrijom
[1]
Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe
[1]
Termalne osobine ulja iz semena maline i kupine praćene DSC metodom
[1]
Testenina od spelte sa inulinom kao funkcionalna hrana
[1]
Testenina sa prehrambenim vlaknima
[1]
Testing the photo-sensitive nanocomposite system for potential controlled metallo-drug delivery
[1]
Textural, Color and Sensory Features of Spelt Wholegrain Snack Enriched with Betaine
[1]
The Antimicrobial Activities of Silver Nanoparticles Synthesized from Medicinal Mushrooms
[1]
The biometrics techniques for the assessment of the degree of adoption of toxic and essential elements
[1]
The change in microbiological profile and water activity due to the osmotic treatment of celery leaves and root
[1]
The change in microbiological profile due to the osmotic dehydration of pork meat
[1]
The characterization and pollution status of the surface sediment in the Boka Kotorska Bay, Montenegro
[1]
The chemical, biological and thermal characteristics and gastronomical perspectives of Laurus nobilis essential oil from different geographical origin
[1]
Комплетан репозиторијум
Групе
Аутори
Наслови
Теме